Samen aan de slag!

Eindelijk is het zo ver: we zijn begonnen met groeien!

Sinds maart 2017 zijn we officieel opgericht en een tijd daarvoor waren we al bezig met de nodige voorbereidingen. 1 november is echter de datum waarop we een nieuwe fase in zijn gegaan, samen met de komst van nieuwe, enthousiaste medewerkers!

In deze nieuwe fase zullen we onszelf meer bekendmaken in de regio Rotterdam, Den Haag en omgeving. We geloven dat er nog veel mensen in deze regio zorg en ondersteuning nodig hebben, maar om diverse redenen niet krijgen. Juist deze mensen willen we bereiken en ondersteunen.

Met persoonlijk verbonden zorg zijn wij het antwoord op de vragen die voor hen zo lang onbeantwoord zijn gebleven.

En dat doen we niet alleen: samen met onze collega’s zoeken we verbinding met gemeenten, overheid, maar ook andere zorgorganisaties. Samen bereiken we altijd meer dan alleen.

Natuurlijk geldt voor deze fase ook: het groeien gaat door! Wil je meedoen of meer weten? Neem contact met ons op!